Soorten brochurehouders

brochurehouders

Folderhouders zijn er in verschillende soorten en maten. Ze kunnen worden gebruikt in winkels, wachtkamers en lobby's, of door reizende professionals. Sommige brochurehouders zijn ontworpen om tijdschriften en pamfletten op te bergen, terwijl andere beide combineren. Kies de beste voor uw behoeften. Hieronder vindt u enkele soorten brochurehouders die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn . Elke soort heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vindt u enkele van de meest voorkomende toepassingen voor brochurehouders.

Brochurehouders zijn een uitstekende keuze voor het uitstallen van een breed scala aan gedrukte materialen, waaronder grotere boeiende brochures en visitekaartjes. U kunt visitekaartjeshouders voor op het aanrecht en aan de muur gebruiken om portemonneevriendelijke promoties weer te geven. Ongeacht het formaat zijn brochurehouders een effectieve manier om uw bedrijf te promoten. En als u niet van de permanente installatie van brochurehouders houdt, kunt u altijd een draagbare display gebruiken. Het is ook de meest economische optie.

Een brochurehouder voor op het aanrecht is een aantrekkelijke manier om een brochure met één of meerdere zakken weer te geven. Doorzichtige acrylhouders zijn lichtgewicht en draagbaar en maken het gemakkelijk voor potentiële klanten om informatie over uw bedrijf weg te nemen. Houten en kunststof modellen zijn ook populair voor verschillende locaties en doeleinden. Ze kunnen waardevolle marketing voor uw bedrijf opleveren. Als u op zoek bent naar een draagbaar display, overweeg dan een brochurehouder voor op het aanrecht. Er zijn ook vloerbrochurehouders verkrijgbaar. Je vindt ze in vele stijlen en kleuren.

Meer informatie op: Displayshop