Waar Ether kopen – Hoe ERC20 Ticker Coins uw eigen geld kunnen zijn?

Met al het gepraat over Etherics en slimme contracten de laatste tijd, lijkt het erop dat iedereen wil weten waar ether te kopen. Waar je ether kunt kopen voor een dollar of minder. Nou, het antwoord is simpel. Je moet op het ether-tokenplatform. Op deze platforms kun je ether kopen voor nul dollar. Dit is de laagste prijs die je kunt betalen voor een ERC20-token, dus als je slim bent, pak je wat je kunt zolang je kunt.

Er zijn twee manieren om ether te kopen, van online uitwisselingen en van cryptosporadisten. Online beurzen bieden handelaren de kans om ether overal ter wereld te kopen, maar ze betalen met valuta die misschien niet van u zijn. Als u bijvoorbeeld ether uit de Verenigde Staten zou willen kopen, maar u woonde in India, zou u de USD niet kunnen gebruiken om ether te kopen. Als je echter slim bent, zul je een manier vinden om je ether om te wisselen in Amerikaanse dollars terwijl je in India bent en ether te kopen als je weer thuis bent.

Met cryptocompactplaatsen zoals die aangeboden door Wola, Xoom en anderen kun je ether kopen met een groot aantal populaire virtuele valuta. Sommige van deze valuta's zijn rentevrij en sommige hebben transactiekosten. Er zijn er veel om uit te kiezen, dus u zult er zeker een vinden die aan uw behoeften voldoet, zelfs als u niet zeker weet wat die behoeften zijn. Al met al is het kopen van ERC20-tokens van een virtuele valutawissel een geweldige manier om te investeren in de toekomst van het beroemdste en meest lucratieve open source-project van internet, eToro.

Meer info over dit artikel: https://bitcoinmeester.nl/