Wat is een bulletjournal?

Wat is een bulletjournal?

Wat is een bulletjournal? Een bekijk hier is eigenlijk een soort dagboek dat wordt gebruikt om gedachten en acties vast te leggen. Dit kunnen schrijven, tekeningen of video- of audiojournaling zijn. Sommige mensen gebruiken ze gewoon om hun dagelijkse leven en idee├źn bij te houden.

Als je ermee aan de slag wilt gaan, is de eenvoudigste manier om met pen en papier aan de slag te gaan. U kunt uw gedachten op een blanco dagboekpapier opschrijven met een gewoon schrijfmedium. Misschien wilt u dit dagboek zelfs overal mee naartoe nemen, omdat u het gemakkelijk bij u kunt dragen. Bovendien, als je op reis gaat, wil je misschien je dagboek bij je hebben, zodat je daar gemakkelijk je aantekeningen kunt opbergen en aan de slag kunt met het schrijven.

Het belangrijkste voordeel van bullet journaling is dat het heel gemakkelijk is om ermee aan de slag te gaan. Het kost ook niet veel moeite om het up-to-date te houden terwijl u doorgaat met schrijven. Terwijl u doorgaat met schrijven, kunt u uiteindelijk notities en activiteiten toevoegen, zoals tekeningen en muziek. Je kunt gewoon doorgaan met schrijven als je wilt, maar het belangrijkste is om ergens te beginnen!

Klik op de link: http://mylovelynotebook.nl/