Welke monitorarm moet ik kiezen? – Een beknopte handleiding voor computerbureaus

De taak om te kiezen welke monitorarm u op uw computerbureau wilt gebruiken, kan behoorlijk ontmoedigend zijn. Of u nu thuis werkt of in een prestigieus kantoorgebouw, u moet ervoor zorgen dat uw monitorarmen geen ongemak veroorzaken als de monitoren dichter bij het oppervlak van uw bureau komen. Als u deze eenvoudige stappen volgt, kunt u gelukkig gemakkelijk monitorarmen vinden die comfortabel bij de monitor, uw bureau en uw lichaam passen.

Welke monitorarm moet ik kiezen

Het eerste waar u aan moet denken, is of u een verstelbare arm wilt of niet. Er zijn veel verschillende stijlen, die geschikt zijn voor zowel desktop- als laptopcomputers Home – Leukste Kadoos Online. De meest voorkomende stijlen die het vaakst verstelbaar zijn, zijn die met een veer. De veerbevestiging is een eenvoudig ontwerp waarbij de hele arm stevig op het bureauoppervlak is gemonteerd. Deze stijl maakt de monitor gemakkelijk toegankelijk vanuit elke hoek. Als u echter regelmatig aan een computerbureau werkt, heeft dit vaak de voorkeur vanwege het vermogen om de monitor ergonomischer te maken, vooral als u kortere armen heeft.

Vervolgens moet u kiezen tussen standaard armhoogteverstelling of eenheidsaanpassing. Standaard hoogteafstellers veranderen eenvoudig de hoogte van de monitor dichter bij of verder van het oppervlak. Unity-monitoren passen zich op een vergelijkbare manier aan, maar ze maken ook volledige schermrotatie mogelijk. Vanwege het unieke vermogen van monitoren om te draaien, wegen de kosten en het algehele gemak van deze specifieke typen monitoren meestal op tegen de standaard monitoren met hoogteverstelling. Natuurlijk hebben alle monitoren de mogelijkheid om ook op andere manieren te verstellen, dus als je het geld en de ruimte hebt, kun je altijd een volledige unit kopen met geïntegreerde hoogte en andere draaifuncties.

Meer weten? Klik dan hier: Leukste Kadoos Online